Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Trostruka sklopka s PNI SH303 dodirom

Trostruka sklopka sa staklom od stakla PNI SH303, bijela s LED indikatorom

PNI-SmartHome-WS222

PNI SmartHome WS222 dvostruki pametni prekidač za kontrolu internetskog svjetla s Tuya Smart aplikacijom, kompatibilan s Amazon Alexa i Google Home

Jednostavan pametni prekidač PNI SmartHome WS121 za kontrolu internetskog svjetla s aplikacijom Tuya Smart, kompatibilan s Amazon Alexa i Google Home

Jednostavan inteligentni prekidač PNI SmartHome WS121 za kontrolu svjetla putem interneta kompatibilan s aplikacijom Tuya ili Smart Life te s Amazon Alexa i Google Home. Budite u korak s tehnologijom povezivanjem Wifi 2,4 GHz s internetskim izvorom na vašoj lokaciji i možete daljinski upravljati svjetlima. Spajanje ovog pametnog prekidača zahtijeva postojanje napajanja od 230 V (faza i nula) u kutiji uređaja koji se mijenja.
16,91 €
Availability: In stock
SKU
PNI-WS121

Za siguran i pametan dom

WS121-1

Kontrola s vašeg mobilnog telefona

S aplikacijom Tuya Smart (ili Smart Life) svoj telefon možete koristiti i kao daljinski upravljač za svoj pametni uređaj, u slučaju da mislite da ste zaboravili upaliti svjetlo. Također možete zakazati paljenje/gašenje svjetla u ono vrijeme i koliko god puta želite, na primjer simulirajući vašu prisutnost kod kuće.

Ws121-4

WS-121-6

Integracija u scenarijima s drugim Tuya kompatibilnim uređajima

Kompatibilnost s Tuya Smart aplikacijom zajedno s drugim Smart uređajima ili pametnim kućanskim aparatima u kući, omogućuje kreiranje scenarija i On-Off / If-Then poveznica između njih. Tako kroz namjensku aplikaciju Tuya Smart možete kreirati scenarije: paljenje nekih uređaja, gašenje drugih uređaja ovisno o vremenskom razdoblju, kada odlazite ili dolazite kući ili čak vezano uz djelovanje drugih pametnih uređaja.

Pametni daljinski upravljač i glasovne naredbe

To nije samo prekidač jer ga uz pomoć svog pametnog telefona možete konfigurirati i koristiti kao pametni prekidač i njime možete upravljati na daljinu iz namjenske aplikacije. Idemo dalje i ako ga iz aplikacije povežete s inteligentnim servisom, bez obzira radi li se o Google Assistantu ili Amazon Alexi, svjetlo ćete moći paliti ili gasiti glasovnim naredbama.

WS-121-55

Lagano pritiskanje

Jednim pritiskom na svjetlo na dnu prekidača PNI SmartHome WS121 možete uključiti ili isključiti svjetlo u sobi.

LED indikator će potvrditi je li svjetlo isključeno ili uključeno, korisna značajka kada nemate prekidač i rasvjetno tijelo u istoj prostoriji.

WS121-2

WS121-8

Moderan dizajn - Magnetski okvir

Moderan dizajn, sustav pričvršćivanja vijcima kao standardnom opremom upotpunjen je inovativnim sustavom pričvršćivanja okvira i to: magnetsko pričvršćivanje.

Priključci i način ugradnje

Spajanje ovog pametnog prekidača zahtijeva postojanje napajanja od 230 V (faza i nula) u kutiji uređaja koji se mijenja.

Kao pomoć instalaterima, dijagram spajanja na električnu instalaciju prekidača PNI SmartHome WS121 možete pronaći u priručniku proizvoda i na kutiji.

Pažnja: montažu smije izvršiti samo ovlašteni električar.

WS121-9

Write Your Own Review
You're reviewing:Jednostavan pametni prekidač PNI SmartHome WS121 za kontrolu internetskog svjetla s aplikacijom Tuya Smart, kompatibilan s Amazon Alexa i Google Home
Your Rating
Identifikacija proizvoda
Proizvođač GUTLJAJ
Šifra proizvoda PNI-WS121
Opće karakteristike
Napon napajanja 110-240VAC
Maksimalno podržano opterećenje 800 W
Nazivna struja max. 5A
Daljinski upravljač aplikaciju Tuya Smart
Radna udaljenost putem Interneta
Frekvencija Wi-Fi 2,4 GHz
Bežični protokol IEEE 802.11 b/g/n
Materijal trbušnjaci
Boja Bijela
veličina 86 X 86 X 43 mm
Težina 81 g
vlaga 10% - 90%
Radna temperatura -10 ~ +60°
ostalo Rebound tehnologija
Paket sadrži
Pametni prekidač Da
Korisnički priručnik DaPNI-WS121
Lang Tip Ime Veza
EU Izjava o sukladnosti Declaration of conformity EN, DE, ES, FR, HU, IT, PL, RO Link
EU Korisnički priručnik User-Manual-PNI-Socket-Switch-RO-EN-DE Link