Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Uvjeti i odredbe

ONLINESHOP S.R.L., rumunjska pravna osoba, ima sjedište u Piatra Neamtu, ulica Olteniei 26A, matični broj s Trgovačkim registrom J27 / 513/2004 i poreznim brojem: RO16306031 .

 

  1. UGOVORNA DOKUMENTACIJA


Davanjem narudžbe na web mjestu, kupac se slaže s & nbsp; oblikom komunikacije (telefonom ili e-poštom) pri čemu ONLINESHOP S.R.L. obavlja svoje poslovanje . 

Obavijest koju kupac primi nakon narudžbe služi kao informacija i ne predstavlja prihvaćanje narudžbe. & Nbsp; Ova se obavijest vrši elektroničkim putem (e-mailom) ili telefonom .

Iz opravdanih razloga ONLINESHOP SRL & nbsp; zadržava pravo promjene količine robe u bilo kojem redoslijedu. & Nbsp; Ako promijeni količinu robe u narudžbi, obavijestit će kupca putem adrese e-pošte ili navedenog telefonskog broja u trenutku narudžbe i vratit će uplaćeni iznos . 

Ugovor će se smatrati zaključenim između ONLINESHOP SRL i kupca po primitku kupca, putem e-pošte, obavijesti o pošiljci narudžbe .

 

  1. FAKTURIRANJE - PLAĆANJE


Cijene robe prikazane na web stranici www.mypni.co.uk uključuju PDV prema važećem zakonu .

Cijena i način plaćanja navedeni će biti navedeni u svakoj narudžbi. & Nbsp; ONLINESHOP SRL kupcu će izdati račun za isporučenu robu, a obveza kupca je pružiti sve potrebne podatke za izdavanje računa u skladu sa važećim zakonom .

Za ispravnu komunikaciju fakture koja se odnosi na narudžbu, kupac je dužan ažurirati podatke o računu kad god je to potrebno ili na www.pni.hr te pristupiti informacijama i dokumentima u vezi sa svakom narudžbom koji postoje na njegovom računu.

 

  1. DOSTAVA ROBE


ONLINESHOP S.R.L. obvezuje se kupcu dostaviti robu u kurirskom sustavu od vrata do vrata.

Prodavatelj će osigurati pravilno pakiranje robe i osigurat će prijenos popratnih dokumenata (račun i jamstveni list koji za kupljenu robu izdaje prodavač ili njegov dobavljač).

Imajte na umu da su prilikom kupnje novog proizvoda, na zahtjev kupca, distributeri obvezni EEEW (otpad od električne i elektroničke opreme) uzeti kao "jedan na jedan" sustav, besplatno, pod istim uvjetima kao i isporuka novog proizvoda , ako je oprema ekvivalentnog tipa i ispunjava iste funkcije kao novoosigurana oprema.

 

  1. JAMSTVA


Sva roba kojom trguje ONLINESHOP S.R.L. bit će pokriveni jamstvenim uvjetima kako zahtijeva važeći zakon i trgovinske politike proizvođača. & nbsp; Roba je nova, u originalnom pakiranju i dolazi iz izvora koje je odobrio svaki proizvođač.  

U slučaju da se u jamstvenom roku roba smatra neispravnom, treba postupiti prema uputama u jamstvenom certifikatu . 

O nedostatku dobrog jamstvenog certifikata treba obavijestiti u roku od 48 sati od primitka robe na adresu [email protected].  

NAPOMENA: Ne izvršavamo nikakav servis i instalacijski prag.

 

  1. PRIJENOS ROBNE NEKRETNINE


Vlasništvo robe prenosi se nakon isporuke, nakon plaćanja kupca na mjestu naznačenom u narudžbi (značenje isporuke - potpis za primitak prijevozne isprave dostavljen od strane kurira).

 

  1. OBRADA OSOBNIH PODATAKA

 
Prema Zakonu br. 677/2001 o zaštiti pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka, izmijenjen i dopunjen, ONLINESHOP SRL dužan je upravljati sigurno i samo u određene svrhe , bilo koji osobni podatak koji nam dostavite. & nbsp; ONLINESHOP SRL registriran je u Registru obrade osobnih podataka pod brojem & nbsp; 18650.

Svrha prikupljanja podataka je: informiranje kupaca o statusu njihovog računa, informiranje kupaca o razvoju i statusu njihovih narudžbi, procjena pružene robe, poslovna aktivnost promocije robe, marketing, oglašavanje, mediji, administracija , razvoj, istraživanje tržišta, statistika, praćenje i praćenje prodaje i ponašanja kupaca.
Ispunjavanjem podataka u obliku otvaranja računa i / ili naloga, kupac bezuvjetno izjavljuje i priznaje da je njegov / njezin osobni podaci trebaju biti uključeni u bazu podataka ONLINESHOP SRL i isti izražava svoj izričit i nedvosmislen pristanak na sve takve osobne podatke koje ONLINESHOP S.R.L pohranjuje, koristi i obrađuje.

Osobni podaci kupca mogu se dostaviti i uredu Glavnog tužitelja, policiji, pravnim sudovima i bilo kojim drugim nadležnim tijelima države, u skladu sa zakonskim odredbama i u njima, kao rezultat bilo kojih izričito podnesenih zahtjeva.